luxe vakantiehuis  Landhuis het Woud

met tuinhuis  op 7000 m2 prive natuurgebied

 weekend-

midweek en

week  verhuurLandhuis het Woud op 4000m2 natuurgebied is geschikt voor

max.12 personen.


Landhuis het Woud met de woudkas en orangerie op 7000m2 natuurgebied is geschikt voor max. 14 personen


De woudkas met orangerie op 3000m2 natuurgebied

is geschikt voor max. 2 personen


Genieten van natuur en vrijheid in een geweldige omgeving van al het goede dat het leven te bieden heeft. Dit alles met als uitgangspunt het sfeervolle landhuis


Zomaar een dag in Landhuis het Woud,


Wakker worden en de dag beginnen met een verfrissende duik in het zwembad , daarna ontbijten op één van de terrassen en vervolgens heerlijk zonnen op het gazon of met een boek in een verscholen hoekje midden in de natuur. Later op de dag lunchen op het terras bij het zwembad en s’avonds dineren op het overdekte terras met zicht over het omringende natuurgebied. Of neem een fles wijn mee en ga naar het strand. Voeten in het zand, en genieten van de ondergaande zon.


Of na een stevige wandeling door de polder de duinen en het strand. daagt het huis je uit om gezellig met elkaar te koken in de grote woonkeuken.

Daarna rond de open haard met een heerlijk glas wijn, en dan tussendoor de hot-tub stoken. Als de hot-tub op temperatuur is glas mee en genieten van het warme water, de natuur, de vergezichten over de landerijen en de natuurvennen rond het huis met af en toe een dip in het zwembad.


Landhuis het Woud aan de voet van de duinen op een groot mooi prive

natuurgebied is jouw plek om te ontspannen en te genieten voor een weekend, midweek, week of langer.zie sites met beoordelingen van Landhuis het Woud en de Woudkas


https://www.airbnb.com/users/show/5093217


http://www.fijnopvakantie.nl/vakantiehuizen/landhuis-het-woud-bergen