luxe vakantiehuis  Landhuis het Woud

met tuinhuis  op 7000 m2 eigen natuurgebied

 


dag

weekend-

midweek en

week  verhuurLandhuis het Woud voor 12 personen

of met tuinhuis voor 14 personen


Genieten van natuur en vrijheid in een geweldige omgeving van al het goede dat het leven te bieden heeft. Dit alles met als uitgangspunt het sfeervolle huis


Zomaar een dag met mooi weer rond Landhuis het Woud:


Wakker worden en de dag beginnen met een verfrissende duik in het zwembad , daarna ontbijten op één van de terrassen en vervolgens heerlijk zonnen op het gazon of een boek lezen in een verscholen hoekje midden in de natuur. Later op de dag lunchen op het terras bij het zwembad en s’avonds dineren onder de druiven op het overdekte terras met zicht op het maisveld en de polder . Of neem een fles wijn mee en ga naar het strand , voeten in het zand , en geniet van de ondergaande zon.


In de winter daagt het huis u uit om gezellig te koken en te eten in de ruime woonkeuken na een stevige wandeling door de polder, de duinen, of het strand. En dan met vrienden of familie rond de open haard met een heerlijk glas wijn, en tussendoor de hot-tub stoken. Glas mee en genieten van het warme water, de natuur, de vergezichten over de landerijen en de natuurvennen rond het huis.


Landhuis het Woud aan de voet van de duinen op 3500m2 natuurgebied

met tuinhuis totaal 7000m2 is uw plek om te ontspannen en te genieten

voor een weekend, midweek, week of langer.